marți, 6 iulie 2010

Gustare- Somon si ou infasurat in lipii cu maioneza de mustar


20 de minute; 12 portii; fara foc                                                   

Ai nevoie de: 24 de felii de somon afumat (pentru varianta vegetariana inlocuieste somonul cu fasii de ardei copti, scursi de ulei) 6 oua fierte tari, racite, curatate de coaja si taiate in felii200g de frunze de baby spanac12 lipii mari (ca sa se infasoare bine lipiile, lasa-le putin la microunde pe treapta mediu) pentru maioneza cu mustar:200g de maioneza light6 linguri de mustar Dijon1 ceapa mica rosie, taiata foarte fin

1 . Se amesteca maioneza cu mustarul, se imparte in doua boluri mici, apoi se adauga ceapa intr-unul dintre boluri.  2 . Se unge fiecare lipie cu maioneza cu ceapa, se adauga cate doua felii de somon, cateva felii de ou si cate o mana generoasa de spanac. Se infasoara strans. Se pot face cu cateva ore inainte si se pastreaza la frigider acoperite. Pentru servit se taie fiecare rulou pe diagonala in cate 2 bucati. Se serveste cu extra maioneza cu mustar.O portie are 356 kcalorii, deci nu e exagerat :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu